Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb

Leende anställda i ett konferensrum.

Lantmäteriverket har ungefär 1 800 anställda i olika uppgifter runt om i Finland. Vi söker ständigt nya förmågor. Vi har verksamhet på 36 orter och vi tillämpar aktivitetsbaserat arbete med flexibla arbetstider.

Lantmäteriverket har förbundit sig till att främja diversitet, delaktighet och jämlikhet i arbetsgemenskapen genom att underteckna FIBS rf:s mångfaldsförbindelse. Vårt mål är att alla medlemmar i arbetsgemenskapen kan känna tillhörighet och uppskattning och uppleva att de har en möjlighet att påverka, oavsett sin bakgrund och sina egenskaper. Vi önskar få ansökningar av personer som har olika bakgrund när det gäller ålder, kön, språklig eller kulturell bakgrund eller minoritetsgrupptillhörighet.

Du hittar våra lediga jobb i tjänsten Valtiolle.fi.

Ta även en titt på våra lediga arbets- och praktikantplatser på Lantmäteriverkets finskspråkiga webbplats.

Praktik vid Lantmäteriverket

Vi anställer varje år cirka 100 praktikanter, av vilka många kommer att sysselsätta sig hos oss antingen efter praktiken eller senare i sin karriär. Praktiken sker i huvudsak under sommarsäsongen mellan april och oktober. Alla praktikanter får lön, och vi har lediga platser runt om i Finland.

Öppna ansökningar

Du kan också skicka oss en öppen ansökan antingen till adressen rekrytointi@maanmittauslaitos.fi eller via webbplatsen Valtiolle.fi.

Funderar du ännu på något? Kontakta gärna rekrytointi@maanmittauslaitos.fi.